Houten speelhuisjes kopen | speelhuisjes webshop


 

Een houten speelhuis staat niet alleen erg mooi in elke tuin maar levert ook vele uren speelplezier op. Bent u op zoek naar een mooi speelhuisje voor uw zoon of dochter? In ons mooie assortiment houten speelhuisjes vind u gegarandeerd een houten speelhuis dat bij uw tuin en de leeftijd van uw zoon of dochter past!
 

Houten speelhuis op de grond

Zijn uw kinderen nog jong, dan is een houten speelhuis voor op de grond een prima keuze. Lekker veilig en toch erg leuk om in te spelen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment speelhuisjes van AXI; van een eenvoudig speelhuis tot aan een echte villa! Kijk snel hierboven voor de houten speelhuisjes voor op de grond.
 

Houten speelhuis in de lucht

Een houten speelhuis op palen is natuurlijk wel erg stoer. Lekker klimmen en klauteren en snel weer naar beneden glijden via de glijbaan. Probeer uw zoon of dochter maar eens naar beneden te krijgen wanneer ze in hun speelhuis zitten!
 

AXI speelhuisjes

Wij hebben ervoor gekozen om de houten speelhuisjes van AXI op te nemen in ons assortiment. Op het gebied van veiligheid en prijzen springt dit merk er al snel uit en dat is wat wij aan u willen leveren, betaalbare kwaliteit! Bestel vandaag nog een mooi houten speelhuisje voor bijvoorbeeld de verjaardag van uw zoon of dochter en profiteer van gratis verzending!