Merken


AXI

In en om een AXI speelhuis kun je spelen, klimmen, glijden en ontdekken. Voor kinderen is het een echt huis in hun formaat. Het ene huis heeft een veranda, het andere een glijbaan of zelfs een zandbak. Het AXI speelhuis met unieke details brengt kinderfantasie tot leven; vandaag is het een speelhuis, maar morgen misschien wel een kasteel, of boot...
 

Dezelfde fantasie hebben de bedenkers gehad bij het ontwerpen en ontwikkelen van de AXI speelhuizen. De mooiste en beste ideëen hebben zij vertaald en zijn zichtbaar in de speelhuizen. Hierbij zijn de wensen van de ouders niet vergeten. Zo bieden de speelhuizen niet alleen eindeloos actief speelplezier, maar zijn de AXI speelhuizen ook veilig, robuust en in een handomdraai te monteren.
 

Kids Globe Farming

Vergroot het speelgenot van uw kinderen door het uitgebreide assortiment van Kids Globe Farming. De serie Kids Globe Farming bestaat uit houten schuren en loodsen en verschillende boerderijdieren! Alles wat nodig is om de boerderij echt tot leven te laten komen. Kids Globe stallen, Kids Globe boerderijen, Kids Globe koeien en Kids Globe silo's.
 

Siku

Siku is een Duitse fabrikant van speelgoed modelvoertuigen vervaardigd uit kunststof en metaal.  Alle modellen zijn robuust en van hoge kwaliteit en waarheidsgetrouw. Siku staat al meer dan 50 jaar garant voor kwaliteit en eindeloos speelplezier. Generaties lang betoveren Siku modellen zowel kinderen als volwassenen.

Siku heeft een aantal verschillende modellijnen in haar productaanbod die door Siku serie wordt genoemd. De volgende modellijnen hebben wij in ons assortiment:

1:87
Vroeger heette dit de Super Serie, waarin voornamelijk kleine vrachtauto's en tractors worden aangeboden.

Farmer
In de Farmer serie worden tractors, werktuigen en andere tractortoebehoren verkocht. Evenals de Super Serie is dit een populaire lijn, ondanks de stevige concurrentie van onder andere Britains.

Siku Control 1:32
Siku maakt onder de naam Siku Control tractors die van afstand te besturen zijn.