Onze klanten

Laat hier uw ervaring achter over de producten en/of diensten van Speelgoed Stad.

 

Christa Hummel

Tot nu toe zijn we zeer tevreden over de snelle levering, wijze van verpakken, enz. Echter moeten we het schommeltoestel nog in elkaar zetten. Wel hebben we de inhoud al gecheckt, en het ziet er compleet uit. Ik zal deze site zeker bij anderen aanraden.

Kirsten

Als klant wil ik laten weten zeer tevreden te zijn met speelgoed stad. Als eerste worden de spullen zeer snel geleverd en word je goed op de hoogte gehouden van de verzending. Ten tweede, bij ons bleek helaas een barst in de glijbaan te zitten...Maar deze is naar onze tevredenheid zeer snel vervangen! Bedankt. Een tevreden klant.

Janneke de Jonge

Bij deze hebben we het fietsje ontvangen en hij valt erg goed in de smaak bij m'n zoontje van bijna 2! Bedankt voor de goede levering en service.
Met vriendelijke groet,
Janneke de Jonge

Susan van Opstal

Wij zijn super tevreden!
Heel vlotte afhandeling, en netjes geleverd.
Ik had een fout gemaakt bij de bestelling...ik had afhalen ipv bezorgen ingevuld, maar dit werd door jullie meteen gezien en op gereageerd.
Helemaal top!
In de toekomst gaan we zeker nog vaker bij jullie bestellen.

nienke

Zonet de Quinny poppenwagen binnen gekregen. Super snelle levering; mijn complimenten!! Nu onze dochter er vrijdag hopelijk blij mee maken. Zal deze site van harte aanbevelen voor vrienden, familie etc.

D Driessen

Wij zijn zeer tevreden, over de snelle levering van de traktor. Onze zoon was er super blij mee.
Ik heb dan ook totaal niets te klagen. Bedankt voor de goede service.
Met vriendelijke groet,
D. Driessen

C.K.

Wij hebben onze aankoop ontvangen en zijn zeer tevreden; snelle levering, duidelijke communicatie en niks aan te merken op het product (driewieler).
Ook deze vraag over tevredenheid waardeer ik zeer.

Met vriendelijke groet,

M. Zopfi

Geachte Speelgoed Stad,

Ik mag U mededelen dat de door mij bestelde Bubble Go Rose in zeer goede orde is ontvangen. Het meest verbazende was de snelheid waarmee deze is afgeleverd. Ikzelf was erg laat met de bestelling en kon dankzij Speelgoed Stad mijn kleindochter op haar 1e verjaardag toch nog blij maken met dit kado. De keuze van het kado had ikzelf gedaan, echter dankzij uw inspanningen is alles toch nog goed gekomen.
Bij de volgende verjaardag heeft Speelgoed Stad mijn eerste voorkeur. Bedankt daarvoor.

U heeft voor wat mij betreft die 10 dik verdiend.

Met vriendelijke groet,

M.Zopfi

luuk master

Bedankt voor de snelle levering,zondag besteld= dinsdag in huis. Super.

Esther Nelisse

Super tevreden over de super snelle levering!!Fantastisch! Hartelijk bedankt!

j van der grift-van den brink

We zijn zeer tevreden over de snelle bezorging. Echt een aanrader voor iedereen.

Nicole van den Oetelaar

Ik kan alleen maar zeggen dat ik super tevreden ben over de snelle en correcte aflevering van het bestelde. Ook het mailtje van tevoren met de aankondiging dat het product verzonden was, vond ik erg handig. Ik zal zeker reclame maken voor jullie bedrijf. Groetjes van een zeer tevreden klant, Nicole van den Oetelaar

Marcel van Zoelen

Snelle levering en correcte afhandeling. Het speelhuisje werd een dag na bestellen al geleverd. Deze site maakt zijn beloften meer dan waar.

M. Imming

Super service! Sneller kon niet. Besteld en de volgende dag stond de glijbaan al voor de deur. Met vriendelijke groet, Monique

Familie Comello

We zijn zeer tevreden over speelgoedstad en dat heeft te maken met de snelle levering, degelijke materialen en goed passende onderdelen. Goede handleiding en vrijwel directe reaktie op vragen via de mail. Dit laatste geeft vertrouwen.Inmiddels staat het speelhuisje voor de kinderen en deze voldoet prima! Met vriendelijke groet, Fam. Comello

Jeroen van der Peet

Vanmorgen ovale trampoline gemonteerd. Ziet er keurig uit, netjes verpakt en prima gebruiksaanwijzing. vr gr

Debbie Smelt

Via de mail werd mij gevraagd om mijn tevredenheid, wat betreft de bestelling, kenbaar te maken. Ik wil jullie bij deze hartelijk danken voor de uitstekende service en de snelle reactie. Ik zal jullie site dan ook van harte aanraden binnen mijn familie-, vrienden- en kennissenkring.

Kees Kleijer

Wij zijn zeer tevreden over de levering van het artikel, zeer correct en snel geleverd. Wij hopen in de toekomst gebruik te blijven maken van uw aanbiedingen.