Over ons


Speelgoed Stad is dé webshop met een gespecialiseerd speelgoedaanbod die gericht is op houten speelhuizen van Axi en landbouw gerelateerde producten.

Speelgoed Stad is dé specialist op het gebied van houten landbouwloodsen, Siku Control miniaturen en houten speelhuisjes!

De merken die wij voeren staan bekend als topmerken! Axi, KidsGlobe en Siku Control zijn gericht op hoogwaardige producten die garant staan voor jaren speelplezier!

Bekijk ons originele assortiment keukengerei en ontdek het gemak van meer dan 300 kookspullen en leuke kook cadeaus eenvoudig online te kopen via onze webwinkel. - See more at: http://www.cookinglife.nl/#sthash.n2YE4z2s.dpuf

Bekijk ons originele assortiment en ontdek het gemak van een gespecialiseerd aanbod en leuke cadeaus eenvoudig online te kopen via onze webwinkel.

Met deze website bieden wij u een duidelijke, maar vooral gebruiksvriendelijke website, waarin iedereen zijn weg kan vinden naar het nieuwste en aller-leukste speelgoed tegen scherpe verkoopprijzen!

Bent u op zoek naar een bepaald artikel en kunt u het niet in onze webshop vinden, laat het ons dan weten. Doordat wij een breed leverancierscontact hebben, kunnen wij wellicht nog iets voor u betekenen.

U als klant staat voor ons centraal. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen.
Uitstekende service, scherpe prijzen en snelle levering staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Om onze dienstverlening te optimaliseren en continu te vernieuwen, staan wij altijd open voor suggesties/tips.


Tot slot raden wij u aan om geregeld onze webshop te bezoeken om zo onze scherpe acties en nieuwe producten niet te missen!!


 

Wij wensen u veel plezier in onze webshop!