Houten schommel


 

Houten schommel

Lekker schommelen in de achtertuin met een houten schommel van Speelgoed Stad! Onze schommels zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en kleuren. Zo heeft u de keuze uit een houten schommel in de kleur grijs en bruin. De schommels hebben een natuurlijke kleur en misstaat daarom ook zeker niet in uw tuin! Naast kleur kunt u tevens kiezen uit een een- of tweepersoons schommel! Heeft u een relatief kleine tuin? Dan kunt u kiezen voor een houten eenpersoons schommel, deze kunt u vrijstaand plaatsen, maar is ook te bevestigen aan een muur waardoor deze nog minder ruimte in beslag neemt. Heeft u twee kinderen die het liefst tegelijk willen spelen? In ons assortiment vindt u ook een tweepersoons houten schommel!

 

Houten schommels

De houten schommels in ons assortiment zijn allen vervaardigd uit geïmpregneerd hout dat onder druk is geperst. De schommels van Speelgoed Stad zijn allen voorzien van het FSC keurmerk en voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen. Dit betekent dat de houten schommels erg duurzaam zijn en uw kinderen veilig kunnen schommelen en plezier kunnen hebben. Met onze uitstekende kwaliteit houten schommels laat u uw kinderen met een gerust hart schommelen.

 

Houten schommel kopen

Uw kinderen buiten laten spelen en ondertussen toch een oogje in het zeil blijven houden? Dat kan met een houten schommel bij huis! Een houten schommel kopen doet u eenvoudig online bij Speelgoed Stad! U bent verzekerd van twee jaar garantie op de constructie en vijf jaar op het hout. Bestelt u online bij Speelgoed Stad? Dan betaalt u alleen voor het product, wij verzenden uw houten schommel gratis!